2013. április 12., péntek

Dresden-játék, megduplázva!MsReea-val nemrégiben felfedeztük, hogy valami közös bennünk! Már az olvasáson, a könyvek szeretetén és a blogoláson kívül. Mindketten nagyon szeretjük a Dresden aktákat, nem csak a sorozatot, de a könyvet is!
Mint a remek sorozatok általában, a Dresden akták névre keresztelt széria is könyvek nyomán készült. Jim Butcher Pusztító vihar című regénye a könyvsorozat nyitódarabja nem is olyan régen jelent meg nálunk, egy kezdő kiadó, a Wizard gondozásában. Sajnos a reklám hiánya miatt a könyve léte méltatlanul elsikkadt, pedig higgyétek el nekem, hogy egy remek fantasy-ról van szó!

reea-val arra gondoltunk, miért ne hozhatnánk be kicsit a könyvet a köztudatba – egyrészt, hogy Ti is megismerhessétek és megszerethessétek, másrészt, így talán sikerül elérni, hogy a második rész is napvilágot lásson :)

Egy játékot indítunk ennek érdekében, mely három héten keresztül fog tartani. Minden héten egy-egy, azaz kettő darab kérdést teszünk fel nektek (egyiket a Napi falaton, másikat a Wee blogján), melyek egyaránt kapcsolódnak majd a könyvhöz és a sorozathoz is.
És ebben mi a pláne?
Nos, mivel két blogon indítjuk a játékot, a nyereményt is megduplázzuk. reea-nál a Dresden akták sorozat eredeti DVD-jét, nálam pedig a könyvet nyerhetitek majd meg. Csak hogy teljes lehessen az élmény :)


Tehát akkor a szabályok:

  • A játék három héten át tart
  • A játék ideje alatt 3-3, azaz összesen hat kérdést fogunk feltenni Nektek
  • Minden héten találtok majd egy kérdést az én, és egy kérdést reea blogján
  • A kérdésekre a választ a harmadik hét végén egyben kérjük elküldeni a megadott e-mail címre, teljes névvel
  • Mindenki csak egyszer játszik. Küldhetitek az e-mailt többször is, de akkor is csak egyszer vesztek részt a sorsoláson. 
  •  A nyertessel felvesszük a kapcsolatot, és postázzuk a nyereményt :)


Hogy minden válasz beérkezhessen, a beküldés határideje május 6. Az e-mail cím pedig, melyre majd a helyes megfejtéseket várjuk: dresdenaktak@gmail.com 

Tehát az első kérdés:
1. Melyik évben adta ki a Wizard kiadó a Pusztító vihart?

A második kérdést keressétek reea blogján!

2 megjegyzés:

andie írta...

valaki (nem én :P) bedobhatna egy hangoskönyvet is eredeti nyelven, mert James Marsters hangja aranyat ér!! :D Amúgy köszönjük szépen a játékot :*

Wee írta...

Sajnos nekünk ennyire volt kapacitásunk jelenleg :))
Meg most első körben a magyar népszerűsítést céloztuk meg... de ez a hangos-könyv dolog tetszik :D
Lesz még játék :D

És szívesen :*