2013. január 16., szerda

2013-as megjelenési infók - Cor Leonis

Nézzük csak, kedvenc kiadónk milyen könyveket tervez az idei évre :)

Legkorábbra Karen Chance könyvét várhatjuk! A negyedik rész A hajnal átka címen jelenik majd meg, mégpedig már ebben a hónapban, 31-én! A magyar borítót holnap már láthatjuk is :)

Addig is azonban már előrendelhető a könyv: http://konyvaruhaz.corleonis.hu/a_hajnal_atka

A Cassandra Palmer sorozat ötödik része is érkezik még idén, egyelőre a Könyvhétre ígéri a kiadó, de ez még változhat. A címe a Holdvadász lesz.
A sorozatot Bertalan György fordítja.

Junot Díaz Így veszítheted el... című könyve a Könyvfesztiválra érkezik (idén április 18-21-re esik). Egy kis referencia:
http://corleonis.hu//posts/dijeso-kiseri-junot-diaz-legujabb-koenyvet-is-60

Jasper Fforde Thursday Next sorozatának két része is megjelenik idén, az elsőt (A Jane Eyre-eset) már februárban a kezünkbe foghatjuk. Ráadásul annak a Tóth Tamás Boldizsárnak a fordításában, akinek a Harry Potter köteteket is köszönhetjük :)
A sorozat olyan kis méretben fog megjelenni, mint az Anna Pigeon könyvek is :)


Syrie James Jane Austen elveszett kéziratának megjelenése szintén a Könyvfesztiválon lesz esedékes. A könyvet Nádasdy Vilma fordítja, róla infókat itt találtok.

A következő Nevada Barr könyvet, az Anna Pigeon sorozat következő részét, az Oroszlánkörmöket valószínűleg ősz körül vehetjük majd kézbe. 

Természetesen a lista nem csak ennyi, akik pedig - mint én is - az ICED-ot várják tűkön ülve, hamarosan kicsit több információval is szolgálunk :)

Addig is, remélem, nem felejtettétek el, mely könyveket vásárolhatjátok meg akciósan a kiadótól: 

Nincsenek megjegyzések: