2012. december 3., hétfő

Karácsonyi készülődés a Cor Leonissal!


A Cor Leonis is készülődik ám a karácsonyra, mely főként nekünk, olvasóknak nagyon jó hír!

Ha nyomon követitek a kiadó facebook oldalát – ha még nem akkor  szégyeld el magad és
ide katt – láthattátok az adventi kalendáriumot is, ahol is minden nap valamilyen kis izgalmas újdonságot fednek fel.

A tegnapi jó hír, amire szerintem sokan kíváncsiak a következő Cassandra Palmer könyvről szól:

Karen Chance Cassandra Palmer sorozatának következő része januárban érkezik, A hajnal átka címmel. Ismét meghirdetjük hát banner és trailer készítő versenyünket, melyben a legjobb pályaműveket könyvvel jutalmazzuk. A marketing@corleonis.hu címre lehet küldeni a kreatívokat. Leadási határidő: 2013. január 28.

 
A kiadó azt is elárulta, hogy a könyv fordítása nagyon jól halad, így ők is remélik, hogy január végére/február elejére már a kezünkbe foghatjuk a legújabb részt!

Ráadásul a karácsonyi készülődés idejére a kiadó minden nap 35%-os kedvezményt biztosít egy már megjelent könyvére! A mai nap – mikulás közeledtére tekintettel – az Emerson a Tsa. című könyvet vehetitek meg kedvezményesen!

És lehet ezt még fokozni!
A kiadó ugyanis december elsejétől már viszonteladóként is működik! Egyelőre ugyan egy szűkebb körre korlátozódva, hiszen rengeteg a könyv, de vajh melyeket éri meg forgalmazni? A kiadó jelenleg is ezen munkálkodik.

Akinek egyébként van ötlete arra vonatkozóan, hogy mely könyveket lenne érdemes bele venni a palettába, az ne habozzon megírni ezt a marketing@corleonis.hu címre!

Jó hír azonban, hogy a kedvezmények ezekre a könyvekre is érvényesek lesznek!

20% kedvezmény jár mindenkinek, aki a Cor Leonisnál vásárol, 25% annak, aki regisztrál is! A viszont eladós könyvekre molyoknak és bloggereknek is 25% jár, de a kiadó könyveire továbbra is érvényes a 30%!

Hát lehet ezt a kiadót nem szeretni? ;)

Valamint továbbra is folyik az Első Hivatalos Tündérkrónikák Újraolvasás! Ehónapban A hajnalra várva van terítéken, így decemberben bloggertársaimmal karöltve igyekszünk majd elárasztani titeket mindennel, ami ezzel a résszel kapcsolatos!
Nem, sajnos Barrons-t nem áll módunkban eredetiben is a fa alá varázsolni, bocsi :)
 
http://nemharapa.blogspot.hu/
http://konyvekhaboruja.blogspot.hu/
http://gondolatoklevelibekatollabol.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések: