2012. november 1., csütörtök

Szavazz Mac-re a 3. fordulóban is!

 
Elkezdődött Mac második párbaja, és ezúttal igazán kemény ellenféllel kerültünk szembe. Vetélytársunk ezúttal Cat, úgyhogy most aztán mindent bele kell adnunk.
Először is, egy kis emlékeztető, hogy miért is kell Mac-re szavazni.
 
MacKayla Lane
 
„Számomra a halott tündér a jó tündér.”
 
Innen ismerheted: Karen Marie Moning – Tündérkrónikák sorozat
Először feltűnik: Keserű ébredés
Természetfeletti státusza: Sidhe-látó
 
Kampányvezér: @Wee
 
Miért szavazz rá?
Nincs még egy olyan karakter, aki ilyen gyorsan, ilyen nagy változáson ment volna keresztül. Az elkényeztetett kisvárosi lány a körülmények hatására igazi harcos válik, aki mindent megtesz azért, hogy a tündérek ne pusztítsák el a világunkat.
 
Így kezdődött:
„Igazán egyszerű az életfilozófiám: ha egy adott napon senki sem akar
megölni, az már jó napnak számít.
Az utóbbi időben nem igazán vannak jó napjaim.”
 
MacKayla Lane a gyönyörű, napsütéses Ashfordban él, és meggyőződése, hogy a világ tökéletes. Ám amikor nővérét megölik, a lány Dublinba utazik, hogy az eset végére járjon. A borús, örökké esős Dublinba érve azonban olyan lényekkel találkozik, melyek létezését addig elképzelni sem tudta. Innentől pedig gyökeresen megváltozik az élete. Harcossá kell válnia, hogy túlélje mindazokat a megpróbáltatásokat, melyek még várnak rá.
 
És Mac nem akármilyen harcossá válik. Nem csak látja a tündéreket – akiket pedig talán jobb lenne nem látni, higgyetek nekem – hanem meg is tudja ölni őket, lándzsájával felszerelkezve, azzal a Jericho Barrons-szel a nyomában, aki az idei Könyves álompasik párbajának második helyezettje lett. Csak úgy mondom ;)
Mac az első könyvben még csak felfedezi a világot, melyben valójában él, a másodikban azonban már komolyan beleveti magát a küzdelembe; az utolsóban pedig már olyasmik derülnek ki róla, melyekre tényleg nem számítottunk. „Mac 5.0” pedig veszélyesebb, keményebb és kitartóbb, mint azt bárki gondolta volna róla.
 
Mac erős, elszánt, és ami a legfontosabb: emberi! Nem tud mindig mindent, nem mindig ő a legerősebb és a leggyorsabb, de folyamatosan fejlődik, nem adja fel és mindig próbál túllépni a határain. És ilyenek vagyunk mi mindnyájan, nem igaz?
 
Egyébként is, csajok, most őszintén – le a kalappal azelőtt a nő előtt, aki képes Barrons-t rávenni arra, hogy körömlakkot vegyen a kezébe.
 
„- Ne, ne így. Így csak összekeni. Az első rétegnek vékonynak kell lennie. Nem egy tortát von be, ez egy köröm.
(…)
Megrándult egy izom az állán.
- Magyarázza el nekem újra, Ms. Lane, miért csinálom én ezt.”
 
Szavazzatok Mac-re, ha hisztek benne, hogy az ember a határait feszegetve, önmagán túllépve olyan magasságokba és mélységekbe juthat, amiket még önmagáról sem tudott volna elképzelni.
 
Íme a szavazó doboz.
Valamint velünk párhuzamosan egy másik „legek” párbaja is folyik éppen. Katniss és Rose között. Rájuk itt tudtok szavazni!
Tehát ne felejtsétek el: Szavazzatok Mac-re! Két napotok van, ugyanis a szavazás 2-án éjfélkor lezárul!
 
 

A szabályokat ismeritek:
 - mindenkire csak egyszer szavazhattok
 - amennyiben többször szavaztok egy karakterre, a szavazatotok törlődik!

A játékban résztvevő blogok: