2012. október 17., szerda

Szavazazz Mac-re!

 
 
Nos, itt az idő, kedves Moning, Mac és Barrons-rajongó barátaim!
A mi hős Sidhe-látónk, MacKayla Lane ringbe száll a True Blood sorozatból már ismert Sookie-val... És remélhetőleg győzedelmeskedni fog! Ugye?!

Tehát szavazásra fel! De előtte hadd frissítsem fel emlékezetetekben, miért is érdemes Mac-re szavazni!


MacKayla Lane

„Számomra a halott tündér a jó tündér.”

Innen ismerheted: Karen Marie Moning – Tündérkrónikák sorozat
Először feltűnik: Keserű ébredés
Természetfeletti státusza: Sidhe-látó

Kampányvezér: @Wee

Miért szavazz rá?

Nincs még egy olyan karakter, aki ilyen gyorsan, ilyen nagy változáson ment volna keresztül. Az elkényeztetett kisvárosi lány a körülmények hatására igazi harcos válik, aki mindent megtesz azért, hogy a tündérek ne pusztítsák el a világunkat.

Így kezdődött:

„Igazán egyszerű az életfilozófiám: ha egy adott napon senki sem akar
megölni, az már jó napnak számít.
Az utóbbi időben nem igazán vannak jó napjaim.”

MacKayla Lane a gyönyörű, napsütéses Ashfordban él, és meggyőződése, hogy a világ tökéletes. Ám amikor nővérét megölik, a lány Dublinba utazik, hogy az eset végére járjon. A borús, örökké esős Dublinba érve azonban olyan lényekkel találkozik, melyek létezését addig elképzelni sem tudta. Innentől pedig gyökeresen megváltozik az élete. Harcossá kell válnia, hogy túlélje mindazokat a megpróbáltatásokat, melyek még várnak rá.

És Mac nem akármilyen harcossá válik. Nem csak látja a tündéreket – akiket pedig talán jobb lenne nem látni, higgyetek nekem – hanem meg is tudja ölni őket, lándzsájával felszerelkezve, azzal a Jericho Barrons-szel a nyomában, aki az idei Könyves álompasik párbajának második helyezettje lett. Csak úgy mondom ;)

Mac az első könyvben még csak felfedezi a világot, melyben valójában él, a másodikban azonban már komolyan beleveti magát a küzdelembe; az utolsóban pedig már olyasmik derülnek ki róla, melyekre tényleg nem számítottunk. „Mac 5.0” pedig veszélyesebb, keményebb és kitartóbb, mint azt bárki gondolta volna róla.

Mac erős, elszánt, és ami a legfontosabb: emberi! Nem tud mindig mindent, nem mindig ő a legerősebb és a leggyorsabb, de folyamatosan fejlődik, nem adja fel és mindig próbál túllépni a határain. És ilyenek vagyunk mi mindnyájan, nem igaz?

Egyébként is, csajok, most őszintén – le a kalappal azelőtt a nő előtt, aki képes Barrons-t rávenni arra, hogy körömlakkot vegyen a kezébe.

„-Ne, ne így. Így csak összekeni. Az első rétegnek vékonynak kell lennie. Nem egy tortát von be, ez egy köröm.
(…)
Megrándult egy izom az állán.
-Magyarázza el nekem újra, Ms. Lane, miért csinálom én ezt.”

Szavazzatok Mac-re, ha hisztek benne, hogy az ember a határait feszegetve, önmagán túllépve olyan magasságokba és mélységekbe juthat, amiket még önmagáról sem tudott volna elképzelni.

Amennyiben tudni szeretnétek, ki ellen fog győzni Mac, Sookie kampányszövegét Andie blogján találjátok, és nála is szavazhattok, itt!
Valamint velünk párhuzamosan folyik a YA-s lányok küzdelme, ezúttal Rose-zal és Chloe-val a főszerepben. Rájuk itt szavazhattok!

Ne feledjétek, szavazni október 17-től 19-ig lehet, a már jól ismert szabályok szerint.
  • vagyis nincs harapás, nincs karmolás
  • mindenki csak egyszer szavazhat
  • és mindenki csak egy szereplőre!
A szavazó doboz pedig: 

 

 

Nincsenek megjegyzések: