2012. október 3., szerda

Rávettem őket, olvasták, imádták - Moning sikersztorik :)

Még hivatalosan nem kezdődött el a nagy újraolvasás, de mivel ezek nem is idézetek, gondoltam, megosztom veletek is, mert nekem nagyon megmelengette a szívemet, mikor olvastam őket.

Történt, hogy néhány kedves ismerősöm elkövette azt a hibát, hogy megkérdezte tőlem, szerintem mit olvassanak, én pedig - mivel már akkor is javában Tündérkrónikák-lázban égtem - egyértelmű választ adtam.
Nos, ők megfogadták a baráti jó tanácsot. (Nem azért, hogy magamat fényezzem, de nem tudok hibázni :D)

  • 1. áldozat
Kedves szaktársam kérdezte tőlem a nyáron, szerintem melyik sorozatba kezdjen bele, az Éhezők Viadalába, vagy "abba a tündéresbe", amiről annyit szoktam beszélni. Mondtam neki, hogy mindkét sorozat jó, de nem lehet összehasonlítani őket - az egyik ifjúsági regény, a másik egy felnőtt fantasy sorozat. Javasoltam, kezdjen a Tündérkrónikákkal. Miután elolvasta a harmadik részt is, ezt kaptam tőle:

"Jajjj hallod!!! Muszáj vkivel megosztanom xD Ma fejeztem be a Tündérkrónikák 3. részét és oda vagyok meg vissza... MI EZ A BEFEJEZÉS??? Hát én azt hittem h...gosngdkshgsbgskjhgs...na érted xD Vmi eszméletlen ez a sorozat!
Am sorozatos nyaram volt, az Éhezők Viadala trilógiát is kivégeztem :D
Igazad volt tényleg nem lehet a kettőt összehasonlítani, mindkettő másért jó a maga nemében :)))
Na ennyit akartam, remélem könyvtárba lesz hnap a negyedik rész, mert megőrülök!!!! *-*"
 
  • 2. áldozat
Drága barátnőmnek már régóta figyelt a polcán Moning, de annyi könyvet olvasott egy időben, hogy nem volt még érkezése belekezdeni. Hosszas unszolásra, és jó pár órányi ömlengés után, végül beadta a derekát. B.e és B.u, ahogy Ravey-m megfogalmazta:

"Andrea Raven Heim *.* amúgy komolyan tök fura. Volt az életem Barrons előtt, meg van Barrons után. A mostani érezhetően jobb :P♥"
 
  • 3. áldozat
Lizzy-kének is sokáig áradoztam róla, és fülig szaladt a szám, mikor az üzenőfalamon a következő várt egyik este:
 
"Tényleg Wee ( Vivien Sasvári ) csajszi neked köszi megint :D örök hála a Tündérkrónikákért kivégeztem igaz csak a másodikat, alig várom h beszerezhessem a többit :D egyszerűen imádom :) és újabb kedvenc pasi került fel a listámra :D ♥"
 
Levonva a konklúziót: mindenki csak saját felelősségére kezdjen bele. Garantált függőséget okoz!

Nincsenek megjegyzések: