2012. július 24., kedd

A párbaj vége!

Véget ért az idei álom karakterek versenye, és azt kell mondanom, elégedett vagyok.
Elégedett, mert tovább jutottunk Barrons-szal, mint azt gondoltam volna! Nem is sejtettem, hogy ennyien szeretik kedvenc könyvesbolt tulajdonosunkat, és ennyien lesznek, akik eljuttatják őt egészen a döntőig!
Köszönöm nektek, akiket felsorolni is képtelenség lenne, akik minden Barrons-karchoz (amivel egyeseket már az őrületbe kergettem :P) csillagoztak és hozzászóltak, és akik tevékenyen segítettétek kampányunkat is :)

És szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy lényegében mi is nyertünk, bár hivatalosan Lucas, a Tuti Gimi szívtiprója... Ja nem, bocsi, Cortez, a Szent Johanna Gimi vagánya vihette haza magával a 2012-es álompasinak járó trófeát (neki ezúton is gratulálunk!).
De azért meg kell hagyni, Barrons-t nem is nagyon lehet egy kategóriába sorolni a többi versenyzővel, hiszen ő önmagában is egy külön kategóriát képez, így "álompasinak" titulálni őt talán nem is eléggé egzakt megfogalmazás ;)

Szeretnék ezúton is köszönetet mondani kampány-partneremnek, wilwaren-nek, valamint a szervezőknek, Andinak, Greylupusnak és Kelly-nek, amiért megötletelték, megvalósították és lebonyolították ezt a versenyt!
Jó móka volt, és remélem, hamarosan újra visszatérhetünk a párbajokhoz, ezúttal a csajokkal! (Remélem, Mac-et is képviselhetem majd, akár többed magammal is :P)

Végül el ne felejtsétek, hogy rengeteg nyereményünk van, melyek hamarosan gazdára találnak, úgyhogy kövessétek figyelemmel kedvenc blogjaitokat, ugyanis még VISSZATÉRÜNK! (Terminátor után szabadon).

Valamint szeretnélek emlékeztetni benneteket, hogy augusztus 1-én játék indul nálam egy szeptemberi megjelenésű Shadowfever-ért, szóval tessék szépen felfrissíteni Tündérkrónikás tudásotokat, mert szükségetek lesz rá ;)

Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki részt vett a párbajban, aki szavazott (főleg Barrons-ra), és hozzájárult ahhoz, hogy az első magyarországi könyvkarakteres verseny ilyen színvonalas legyen!

És már csak egy kérdésem van hátra: szeretnétek, hogy tovább üzemeljen a Napi Barrons rovat a Molyon? Ugyanis személy szerint még nem fogytam ki az idézetekből ;)

5 megjegyzés:

andie írta...

részemről naná hogy mehet a napi barrons!! ;)

reea írta...

A magam részéről továbbra is szívesen olvasom Barrons válogatott idézeteit, nap nap után.:)

Reszike írta...

IGEN-IGEN-IGEN!!!Reméltem,hogy nem hagyod abba az idézetek írását!Imádtam minden nap olvasni őket!!! :D

Gabriella666 írta...

Szerinted! ? ;)

Wee írta...

Oké-oké, teljes mértékben meggyőzve érzem magam :))