2012. június 21., csütörtök

Könyves álompasik párbaja - I. forduló

Az idei év legjobb férfi karaktere kerestetik!Kíváncsi vagy a többi olvasó véleményére? Vegyél részt a jelölésen és a szavazásokon, a Te kedvenced is esélyes lehet! Azok között, akik minden szavazáson részt vesznek értékes könyves nyereményeket sorsolunk ki:)
1. forduló (Június 23-30): jelölj 10 kedvenc férfi karaktert az általad olvasott könyvekből, lehetőleg az utóbbi néhány évet szem előtt tartva. Pl: Ren/Nightshade vagy Barrons/Tündérkrónikák2. forduló (Július 1-5): A 32 legtöbb jelölést kapott karaktert párbajozni küldjük egymással, akikre újra szavazni lehet, közülük kerül ki a legjobb 16.3. forduló (Július 6-11): A 16 karaktert két csoportra osztjuk (A és B) és 4-4 (azaz összesen 8) párossá sorsoljuk és mehet a szavazás.


4. forduló (Július 12-15): 4 párost párbajoztatunk.


5. forduló (Július 16-19): 2 páros párbajozik.


6. forduló (Július 20-23): VÉGSŐ párbaj.

 Valahogy így fog működni:A szabályok:· Mindenki jelölhet TÍZ férfi karaktert. Jelölést leadni csak EGYSZER lehet. Ha többször adod le a jelölésed, az összes törölve lesz.· NEM jelölheted ugyanazt a karaktert többször! Ellenkező esetben a jelöléseid törlésre kerülnek.· Bármilyen fajta könyvből jelölhetsz szereplőt.· A karakter neve mellé írd oda a KÖNYV címét is! Rengeteg ugyanolyan nevű karakter van és nem vagyunk telepaták így nem tudhatjuk, hogy te melyikre gondoltál pontosan. Jelölések a könyvek címe nélkül szintén törölve lesznek.· A JELÖLÉST JÚNIUS 30-ÁN ÉJFÉLKOR LEZÁRJUK!A szavazáson részt vevő blogok:


3 megjegyzés:

andie írta...

Köszönjük, hogy részt veszel és segítesz a játékban! :)

Timi írta...

Mivel én már nem vehetek részt a blogommal a játékba, ezért tőled elküldtem az én top 10-es listámat. :))

Wee írta...

andie: én köszi :) szerintem nagyon jó kis kezdeményezés :)

Timi: Köszi, hogy nálam szavaztál :))