2011. július 26., kedd

Lélektolvaj - hamarosan

Ismeritek az érzést, mikor valaminek vége szakad, de ez a dolog nem szomorú, inkább csak olyan keserédes?
Én most pont így érzek, ugyanis befejeztem Ördögi Lélektolvaj című könyvemet. Bár még van rajta javítgatni-való, lényegében elkészült, és most kicsit üresnek érzem magam Lil nélkül :) Pedig lesz második rész, már írom a terveit, de egyelőre még csak emésztem, hogy bizony az utóbbi egy év munkája most véget ér.
Lehet, kicsit elhamarkodott dolog második részben gondolkozni, hiszen az is elképzelhető, hogy az első sem fog tetszeni a kutyának sem, de ha így is lesz, én akkor is szeretem Lil-t, és még nem vagyok kész megválni tőle. Tehát lesz második, sőt - ha a történetből kifutja - harmadik rész is.

Úgy döntöttem, nem fogom az egész könyvet feltenni (teljesen felesleges), de majd egy-két részletet megosztok Veletek, és akit esetleg érdekel majd, az szóljon.

Most vissza is térek a szerkesztési munkálatokhoz :)

És még mindig: olvassatok sokat :)


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pedig én reménykedtem, hogy felrakod :/ Nagyon tetszett a novella.
Petra.

Bibi írta...

Igaze ez a novellának a részleteseb átirása vagyis no KÖNYV:)? Mert számomra a novella is nagyon érdekes volt. És annyira jó, hogy te is és Panka is be tudtok fejezni történeteket! Adjatok tanácsot, én hogy csináljam ? Mert ha belekezdek valamibe, általában leakadok, pedig irnám XD

Wee írta...

Petra, ha adsz mail címet, elküldöm, ha már átnéztem :)

Bibi, drága :) Igen, ez a novella átírata, jó pár dologgal kibővítve :)
Hát, az elején, mikor el kezdtem írni, nálam is előfordult, hogy nem fejeztem be... :D Igazából mi szoktunk hozzájuk vázlatot írni, ahol levezetjük, hogy mit, hogyan akarunk. Persze ez néha változik a végére, de legalább van egy alap, amerre el tudunk indulni, ha mégis megrekedünk :D