2011. április 26., kedd

Szellemlátó - tartalom

Olyan világban élünk, ahol a természetfeletti a minden napok szerves része – még akkor is, ha az emberek többsége ezt nem hajlandó tudomásul venni – valóban léteznek vérfarkasok, démonok, szellemek, lidércek… És vannak olyan emberek, akik képesek megállítani őket.
Faith Donovan teljesen normális életet él – eltekintve attól az apróságtól, hogy képes kapcsolatba lépni a szellemekkel – de ennek vége szakad, mikor bátyja, Christian Bostonba érkezik. A lány hirtelen arra eszmél, hogy az élete veszélyben forog, és egy veszedelmes vérfarkas falka lohol a nyomában.
Eközben még a munkahelyén is felmond, megszakítva ezzel gyakorlati idejét. De probléma egy szál se. Szinte azon nyomban új munkalehetősége adódik, bár nem pontosan olyan, milyenre számított.
Egy természetfelettivel foglalkozó cég kéri meg rá, hogy dolgozzon nekik, amit Faith eleinte vonakodik elfogadni. Nem is csoda, hiszen a körülmények meglehetősen rejtélyesek, ráadásul nem is biztos benne, hogy alkalmas lenne a feladatra. Bátyja tilalma ellenére – és önmagának is ellentmondva - végül mégis beleegyezik, hogy kipróbálja a felkínált lehetőséget. Eközben pedig vérfarkas támad rá a saját otthonában, töri ripityára a bejárati ajtaját, és öl meg kis híján a testvérét.
Mindennek tetejében Faith első próbanapján már lidércet űz, megmentve ezzel kollégái életét, ráadásul a kiérkező nyomozót is sikerül felbosszantania.
És a neheze még csak most következik…     

Nincsenek megjegyzések: