2011. április 26., kedd

A következő generáció - Tartalom

Ezt a történetet valójában csak a magam szórakoztatására kezdtem írni. A Buffy, a vámpírok réme, és az Angel világára épül, így a hasonlóságok nem véletlenek.

Buffy-nak és Angel-nek lánya született. A keményfejű, kissé vadóc Victoria szintén Vadász, csakúgy, mint régen édesanyja, és hozzá hasonlatosan az ő élete sem egyszerű. Boldogulnia kell az iskolával, a vadászattal, és meg kell próbálnia megértetni a szüleivel, hogy ő már nem kislány, akit a széltől is óvni kell.
Ám egyik este a temetőben furcsa fiúval találkozik, aki azt állítja, ő egy bérgyilkos, és azért fizetik, hogy Victoriát eltegye láb alól. A lány egyességet köt Tylerrel: a srác tájékoztatja őt a többi fejvadászról, ő pedig cserébe megvédi a fiút a meglehetősen vérszomjasnak tűnő megbízóktól. 
És elkezdődik a hajsza, mely során Victoria kénytelen átértékelni mindent, amiben ez idáig hitt, és ami meghatározta az életét. Sehol sincs már biztonságban, minden sarkon ellenségek várják, és kénytelen elhagyni az otthonát, hogy legalább a családját ne keverje bajba.
Mindennek a tetejében felbukkan Shadow, egy vámpír, akit Vic régről ismer, akitől mindenkinél jobban fél, és aki annak idején képes volt megtörni a lány lelkét.
Victoriának észnél kell lennie, mert nem tudhatja, kiben bízhat, és miközben a saját életét próbálja menteni, a gyilkosok már a szeretteit is fenyegetik. Pontot kell tennie ennek az értelmetlen hajszának a végére, mielőtt még mindenét elveszíti, és végleg egyedül marad.

Nincsenek megjegyzések: